Royal Talens | winkel- en workshopruimte

Royal Talens, de wereldwijde verfspecialist voor kunstenaars, heeft in augustus 2015 de deuren geopend van het experience centre. Een plek waar creativiteit vorm krijgt en waar de meest uiteenlopende producten getest kunnen worden. Deze ruimte bevat zowel een winkel als een workshopruimte.

Want naast dat hier workshops, schildercursussen en inspiratiesessies plaatsvinden, worden hier ook producten gepresenteerd. De combinatie van goed en helder werk licht, sprankelende spot verlichting en een creatieve kwinkslag qua indeling maakt deze ruimte een tot een inspirerende plek.

Kleurechtheid is van groot belang in deze workshopruimte. Daarom is er gekozen voor CRI-waarde ( kleurechtheid) van hoger dan 90. Deze kleurechtheid maakt het makkelijker om kleuren in te schatten en goed te kunnen verwerken. Daarnaast zijn de spots uitgevoerd met de Philips fortimo Crisp White module die zorgt voor een prachtige belichting  en kleur van de producten.

Een compleet project wat in aanmerking komt voor EIA-regeling, een garantie termijn van 5 jaar heeft en 50.000 branduren op deze verlichting.

Zin om zelf aan de slag te gaan? Kijk op de website van Royal Talens Experience Centre voor de workshops die ze aanbieden.

Related Projects