De lichtontwerpers

Een creatief lichtplan wordt op een tekening getoond, maar de uitstraling van verlichting is moeilijk vast te leggen op een tekening. Goede voorlichting over de mogelijkheden is zeer belangrijk in het voortraject. Hoe eerder er over verlichting wordt nagedacht, hoe beter het eindresultaat wordt. Studio LX maakt lichtplannen en is een sparringpartner voor de architect en installateur. Hierdoor komen creativiteit en techniek samen voor het beste eindresultaat.

Wilt u meer weten over wat een goed lichtplan voor u kan betekenen? Bel of mail ons gerust!

img_1315

“Licht geeft leven, laat ons groeien en genieten. Deze kracht van licht inspireert ons en nemen we mee naar binnen. Voor elke omgeving en elke beleving creëren wij een lichtoplossing die onze klanten laat opleven en genieten.”

Studio LX

Werkwijze

Stap 1

Kennismaken en inspireren. In de eerste kennismaking gaan we samen op zoek naar jullie smaak en wensen. Elk lichtplan is uniek, net als onze klanten. Tijdens dit gesprek wordt de basis gelegd voor het verdere traject.

Stap 2

Een gaaf en sluitend lichtplan uitwerken. Hier denken wij na over de esthetische kant, maar ook zeker over de techniek. Hoe wordt de verlichting bediend en welke sfeer willen we met het lichtplan gaan neerzetten.

Stap 3

Samen werken naar een definitief ontwerp. In een bouwtraject veranderen zaken, waardoor ook het lichtplan moet worden aangepast. Het fine-tunen van de plannen zorgt voor een vlekkeloze levering van de armaturen.

Stap 4

Aanleveren van de benodigde gegevens. Bij akkoord op het definitief ontwerp wordt een projectboek met technische gegevens gemaakt. De installateur heeft dan de juiste middelen om te monteren.

Unieke beleving

Licht is de bindende factor in elk project. Het maakt of breekt de complete uitstraling van de ruimte. Wij denken vanuit de wens van de klant en niet vanuit een product. Met de lichtplannen en verlichting van Studio LX wordt wonen en werken een unieke beleving. 

studiolx_movivo_4
studiolx_movivo_10

Duurzaam

Ledverlichting is niet meer weg te denken uit verlichtingsprojecten. Naast mooie warme kleuren en goede besturingsmogelijkheden is het een uitgelezen kans om duurzaam te investeren. Het lage verbruik en lange levensduur van armaturen met ledtechniek maken dit tot een duurzame oplossing.

Technische begeleiding

Studio LX werkt met de nieuwste en meest vooruitstrevende technieken. Hierdoor zijn wij sparringspartner voor installateurs en eindgebruikers. Door deze technische kennis zijn wij in staat mee te denken over innovatieve oplossingen in elk project. 

studiolx_wensen_klant
coava4

Juiste licht

Naast het creëren van een unieke beleving wordt ook gekeken naar het technische aspect. Zo combineren we creativiteit en techniek. Voor het juiste licht om in te wonen of te werken. Want ieder pand heeft een eigen uitdaging, elke ruimte een andere toepassing.

Laatste trends in licht & domotica

Door onze samenwerkingen met architecten en producenten zijn we altijd goed geïnformeerd over de nieuwste trends. Of het nu gaat om uitstraling of techniek zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

studiolx_in_gesprek

Neem vrijblijvend contact met ons op