Meer tevreden klanten

Dat kan. Vooral als u de klant kunt ontzorgen. We leveren installateurs de kennis van de nieuwste trends en techniek in licht en domotica. Met onze creativiteit ontwerpen we lichtplannen op maat voor de klant en leveren we deze gunstige groothandelstarieven. Als u dat wilt gaan we zelfs namens u het gesprek aan met de klant. Wij zorgen dan namens u voor de verkoop & begeleiding. Zo bent u de totaalinstallateur met een tevreden klant.

studiolx_movivo_2

Lichtplan op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos, klanten zijn kritisch, hebben specifieke wensen en beleving is erg belangrijk. Wij weten als geen ander hoe we de wensen van de klant kunnen vertalen in een passend lichtplan. Interessant voor installateurs die hun klanten echt een tevreden gevoel willen geven. Zij krijgen meer dan ze verwachten en u realiseert lichtprojecten die gezien mogen worden.

Wat levert het u op:

  • Passende en creatieve lichtplannen vol beleving
  • U bespaart tijd zonder verlies van expertise

Verkoopbegeleiding

Een vertegenwoordiger en lichtontwerper die niet op de loonlijst staan. Als u dit wilt, gaan wij namens u aan tafel bij de klant. Onze succesformule is een natuurlijk gevoel voor commerciele kansen en de vaardigheid om de wensen van de klant te vertalen naar de best passende licht- en domotica-oplossing. De klant blijft uw klant, wij leveren u alleen de benodigde kennis, ervaring en producten. 

Wat levert het u op:

  • U biedt uw klant een totaaloplossing: advies, ontwerp en installatie
  • Een extra vertegenwoordiger, alleen als dat nodig is

Technische ondersteuning

Wat is de beste dimtechniek? Wat zijn de laatste trends op het gebied van LED? Wat zijn belangrijke aspecten bij het lichtontwerp voor retailomgevingen? En in de horeca? Wij zijn op de hoogte van de nieuwste verlichtingstechnieken. Hierdoor kunt u uw klant ten alle tijde van het beste advies voorzien. Zo levert u service die u onderscheidend maakt. Zonder hiervoor extra te hoeven investeren en zonder extra kostbare tijd.

Wat levert het u op:

  • Op de hoogte van de laatste trends
  • Onderscheidende service van begin tot eind

Voordelig inkopen

Wij zijn groothandel voor de installateur. Als dealer van gerenommeerde merken leveren wij kwalitatief hoogwaardige armaturen en andere lichtoplossingen. Ook in ons aanbod sluiten wij volledig aan bij de huidige trends in lichtontwerp. Goede garantievoorwaarden, betrouwbare levering en gunstige prijs-kwaliteitverhoudingen geven u een voorsprong op de concurrentie en een voordeel bij de klant.

Wat levert het u op:

  • Inkoop van onderscheidende en hoogwaardig producten
  • Inkopen tegen gunstige voorwaarden en prijzen

Hoe realiseert u meer tevreden klanten?

Het aanvragen van een informatiepakket is geheel vrijblijvend en gratis. Ontdek hoe onze dienstverlening uw rol als totaalinstallateur kan versterken.

Informatiepakket aanvragenDe lichtontwerpers voor installateurs

Wij ontwerpen creatieve lichtplannen, u biedt meerwaarde aan uw klant.

Wij leveren commerciele en technische ondersteuning, u adviseert uw klant optimaal.

Wij leveren hoogwaardige producten, u koopt in tegen gunstige voorwaarden.

Lichtspecialist in de branche

Studio LX zoekt de beste oplossing met juiste verhouding tussen kwaliteit, levensduur, lichtbeleving, onderhoud, design en prijs. We zijn gespecialiseerd in de nieuwe verlichtingsstandaard. We koppelen hoogwaarde kwaliteit en techniek aan creativiteit en design. Wij realiseerden (middel)grootte verlichtings- en domoticaprojecten in de retail, horeca en luxe woningbouw.

Retail
Retail

Een fysieke winkel moet zich onderscheiden ten opzichte van de talloze webshops. Wij creëren een unieke winkelbeleving met optimale verlichting tegen lage verbruikerskosten.

Luxe woningbouw
Luxe woningbouw

De juiste verlichting biedt een prettig wooncomfort en geeft meerwaarde aan de woning. Wij weten te ontdekken wat de klant echt wil en ontwerpen een lichtplan op maat met een unieke uitstraling.

Horeca
Horeca

In de horeca is de verlichting een absolute sfeermaker en dus mede bepalend voor het succes van de onderneming. Wij ontwerpen goed doordachte lichtontwerpen die bijdragen aan de juiste uitstraling.

Kantoor
Kantoor

Het kantoor als visitekaartje van de onderneming. Een prachtige kantooromgeving realiseer je met de juiste verlichting. Ook verhoogt goede werkverlichting de productiviteit en verminderd ziekteverzuim.

Merken

Meer informatie