Meer tevreden klanten

Door een dienstverlener op het totale vlak te zijn. Met kennis van techniek en de nieuwste trends. Dat kunnen wij bieden aan de klant in jullie naam. Wij gaan graag het gesprek aan met de klant om samen te kijken naar de wensen en mogelijkheden. Op creatief vlak, maar ook op het gebied van techniek. Daarnaast zorgen wij ervoor jullie te informeren, zodat jullie altijd op de hoogte zijn: 1 verbindende schakel voor zowel opdrachtgever als klant.

studiolx_movivo_2

Studio lichtplan

Samen met de klant op zoek naar de beste oplossing en van daaruit naar een lichtplan. Zonder dat het jullie extra tijd kost kunnen jullie zo de juiste service bieden aan de klant.

Wat levert het op:

  • Specialistische kennis op gebied van creativiteit en techniek
  • Besparen van tijd zonder verlies van expertise

Verkoop begeleiding

Wij onderhouden in jullie naam het contact met de klant.  Na goedkeuring van de opdracht coördineren wij het bestel- en leveringsproces. Voor en tijdens de installatie blijven wij bereikbaar voor vragen.

Wat levert het op:

  • Van advies tot beheer op de juiste plek
  • Eén contactpersoon voor de klant en de opdrachtgever

Technische ondersteuning

Op de hoogte van de nieuwste verlichtingstechnieken zijn wij jullie graag van dienst.Op zoek naar de beste dimtechniek? Wij leveren alle technische informatie die nodig is. 

Wat levert het op:

  • Op de hoogte van de nieuwste trends
  • Service tot na de installatie

Voordelig inkopen

Wij bieden geen product aan, maar de oplossing voor het probleem. Dit kunnen wij doen doordat wij dealer zijn van diverse merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat levert het op:

  • Inkopen bij verschillende merken voor de beste oplossing

De lichtontwerpers

Meerwaarde bieden door creativiteit

Technische ondersteuning & begeleiding

Inkoop hoogwaardige producten

Specialist in de branche

Studio LX is gespecialiseerd in de nieuwe verlichtingsstandaard waarin hoogwaardige kwaliteit en superieure techniek gekoppeld zijn, aan creativiteit en design. Niet alleen kiezen voor een mooi ontwerp, maar hoogwaardige lichtspecificaties combineren met een creatieve kijk op verlichting en domotica. Studio LX is altijd op zoek naar de beste oplossing op het gebied van kwaliteit, levensduur, lichtbeleving, onderhoud, design en prijs. Niet klakkeloos leveren, maar altijd op zoek naar het beste resultaat voor de klant.

Retail
Retail

Retailers moeten zich onderscheiden van de online markt. Wij helpen hiermee door een unieke winkelbeleving te creëren met optimale verlichting tegen lage kosten.

Luxe woningbouw
Luxe woningbouw

Wooncomfort is niet een standaard gegeven, dit wordt gecreëerd door de juiste verlichting toe passen. Wij helpen met het ontwerp met een unieke uitstraling.

Horeca
Horeca

In de horeca is licht een absolute sfeermaker. De finishing touch in het interieur. Wij maken goed doordachte lichtontwerpen die bijdragen aan een sfeervolle uitstraling.

Kantoor
Kantoor

Goede werkverlichting verhoogt de productiviteit en verminderd ziekteverzuim. Dit in combinatie met decoratieve verlichting zorgt voor een prachtige kantooromgeving.

Merken

Neem vrijblijvend contact met ons op