Gevelverlichting

Opvallen tussen de grote concurrentie op een manier die niet schreeuwerig overkomt. Dit kan gevel verlichting mogelijk maken. De verlichting van uw pand of gevel moet op de juiste manier plaats vinden.

Gevelverlichting
Gevelverlichting aan de buitenzijde kan op vele manieren uitgevoerd worden. Denk aan kleurverlichting die uw pand aanlichten, of grondspots die een mooi warm effect hebben op uw pand. U bent trots op uw pand en wilt dat ook tonen. Gevelverlichting is een mooie oplossing hiervoor. Maar een kerk uitvoeren met verschillende kleuren verlichting is natuurlijk geen goed idee. Belangrijk bij gevelverlichting is dat het aansluit bij de toepassing van het pand of gebouw.

Grondspots
Grondspots kunnen een heel mooi effect geven aan een pand. Deze zijn in diverse uitvoeringen te krijgen en kunnen uw pand onder de aandacht brengen. Hier is de toepasbaarheid belangrijk. Er is niet altijd ruimte voor goede gevelverlichting. Ook is het belangrijk om te denken aan de slagvastheid van de te plaatsen verlichting. Bij gevelverlichting moet er goed gekeken worden naar de licht afgifte en zijn functie. Een logo op een bedrijfspand uitlichten is iets anders dan een schijnwerper op een boom of bedrijfspand.

Bij bedrijven waar in de avond gevel verlichting nodig is moet er goed gekeken worden naar de hoeveelheid licht er benodigd is en wat voor werkzaamheden er in de avond moeten worden uitgevoerd. Met dat in ogenschouw kan er een lichtsterkte bepaald worden die geschikt is voor die toepassing.

Terreinverlichting
Terreinverlichting is voor veel bedrijven lastig toe te passen omdat het moeilijk in te schatten is wat voor verlichting er benodigd is. Ook wordt gevelverlichting toegepast op bedrijven terreinen op een bewegingsdetector. De verlichting gaat aan op het moment van detectie. Dit wordt gebruikt tegen inbraak en vernieling, maar ook voor het zicht van chauffeurs in de avond of nacht.

Wilt u meer weten over goede gevelverlichting? Vul het formulier hiernaast in en Arnoud belt u zo spoedig mogelijk terug.